Életre szóló garancia a Terrántól!

Terrán betoncserép életre szóló garancia

Életre Szóló Garancia 

Védje otthonát egy életre Terrán tetőrendszerrel!

Az innovatív gyártástechnológiánknak és a folyamatosan fejlesztett tetőrendszerelemeknek köszönhetően, életre tudtunk hívni egy olyan új és a piacon egyedülálló garanciális feltételrendszert, amely akár egy életen át biztosítja a családok védelmét otthonaikban, az időjárás viszontagságaival szemben. A cserépgyártásban szerzett közel 100 éves tapasztalatunk, mérnökeink magasszintű szakmai tudása és a legmodernebb, világszínvonalú technológiai újítások ötvözése, olyan termékek előállítását eredményezni, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy páratlan feltételekkel kínáljuk ezeket a tetőcserepek piacon. Felelős gyártóként kiemelten fontos számunkra, hogy végig kövessük termékeink útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen számunkra a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. Egy magyar tulajdonban lévő brandként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos, fenntartható fejlődésre.

A Terrán életében több jelentős esemény történt az elmúlt időszakban, ezek közül kiemelkedik, mostantól meglévő 50 éves garanciánkat Életre Szóló Garanciával egészítjük ki.

Az Életre Szóló Garanciához*(minimum 50 év) azok a vásárlók juthatnak, akik a meghatározott alapvető TERRÁN rendszerelemeket megvásárolják és annak magas színvonalú kivitelezését Terrán Tetőspecialistára  bízzák. 

Mi a Terránnál így szeretnénk elismerni azokat az építtetőket, akik a magas minőség képviselői, áldoznak a minőségi termékekre és emellett fontosnak tartják egy tető esetében a magas színvonalú kivitelezést. 

Keresse munkatársainkat bizalommal

John Doe

Bacskai Zsolt

Az Ön személyes Tanácsadója


Üzenet

Kérdése van? Hívjon minket +36 42 450 460

Állunk rendelkezésére. Írjon nekünk